dimecres, 11 d’abril del 2007

Aquest dissabte presentem la candidatura

Aquest dissabte 14 d’abril presentem la candidatura del PSC d’Arenys de Mar, per a les eleccions del 27 de maig. Una candidatura molt renovada, però amb el suport dels pesos pesants del socialisme arenyenc.
Serà a la sala polivalent del Calisay, als voltants de les vuit del vespre, i amb la participació de la honorable consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, llicenciada en medecina, com molts altres polítics, però al capdavant de la conselleria de la seva competència i coneixement, fet que s’ha notat des del primer dia.

Les presentacions d’alcaldables i de tota mena de candidats i candidates, acostumen anar acompanyades d’apadrinaments a càrrec de personatges coneguts en el món de la política. Això passa també quan es tracta d’eleccions municipals, on el pes del partit és menys intens. Malgrat tot, entenc que a la gent de partit, els agradi comptar amb aquests apadrinaments.
Personalment, tot i no viure-ho amb aquesta intensitat, estic content de la presència de Marina Geli a l’acte, perquè és una consellera a qui des del primer dia he elogiat, per la seva dedicació i encert al capdavant de la conselleria. Tot i no compartir-ho, puc comprendre que polítics d’altres formacions la critiquin, però ha de ser perquè no estan d’acord amb la línia política que segueix, però en cap cas se la pot criticar per no dedicar-hi temps, esforç i il·lusió en el seu treball. I, tot i que pugui semblar lògic, malauradament no és tan freqüent.
Per acabar, una curiositat: avui al diari El Punt, sortia l’entrevista a l’alcaldable per CIU, i actual alcalde d’Arenys de Mar, que es presentava de manera molt correcte i elegant, com ell sap fer davant la premsa, però en el darrer paràgraf deixava clar que hi havia dues persones que el preocupaven: els números 2 d’ERC i PSC, perquè “són molt crítics amb el govern. Si no varien de parer serà complicat que no hi hagi enfrontaments”. Jo sempre havia cregut que calia ser crítics, aportant alternatives i construint entre tots, però a l’actual alcalde això no li agrada. De totes maneres, com que qui governarà no serà CIU, en tot cas els enfrontaments els podrà regular al seu gust i justa mesura.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai més seràs un crític objectiu, sols un subjecte passiu estan a dins o fora del govern municipal.

Aquest bloc caldria que es tanqués la plana política municipal perquè estàs mort com a mer ciutadà, ja pertanys a una condició política i no pots donar més consells en tots els ets i uts.

Tot i així, sort en la nova tasca i sàpigues forjar un bon futur, almenys el que tens en ment des d'ençà fins a dia d'avui, per Arenys de Mar, la nostra gaia vila!

xfebrer ha dit...

Benvolgut Sant Martí,

M'agradaria saber qui ets, però tu sabràs perquè t'amagues sota l'anonimat.

T'haig de recordar que jo mai he estat objectiu i sempre ho he repetit. Quan dones l'opinió, ets subjectiu, i això no és dolent.

Intentaré continuar opinant en aquest blog, mentre la feina m'ho permeti, i essent crític en allò que cregui que ho haig de ser.

Tinc moltes ganes de contribuir a realitzar, des de dins, tot allò que he demanat des de fora.

Vull servir Arenys de Mar des d'una nova faceta. No em consideraré polític, sinó ciutadà amb responsabilitat política, sigui al govern o a l'oposició.

Necessitaré de l'ajut de totes les persones crítiques que, com jo, busquin el millor per Arenys.

Gràcies pels teus comentaris.