dilluns, 6 de febrer del 2006

Degustació de caça al Lluçanès

Aquest diumenge vàrem anar a dinar a la Fonda Sala d’Olost de Lluçanès, per poder degustar el menú de caça. Feia deu anys que no hi tornàvem. Ignasi naixeria tres dies més tard.
Tot s’ha de dir que sóc persona de menja senzilla. No acostumo a gaudir de grans àpats sinó que menjo per viure. M’agrada el dinar de casa i no haver-te de desplaçar d’un lloc a l’altre. Això no treu però, que de tant en tant puguem fer algun extra. El d’aquest diumenge ha estat important i l’anàlisi que n’hem fet és que ha valgut la pena.
Hem escollit el menú degustació per poder tastar una mica de cada. Hem quedat satisfets i encuriosits per les combinacions de salses i gustos de cada plat. La Fonda Sala és lliure de fum, al bell mig del poble d’Olost, a la subcomarca del Lluçanès. Encara hi havia raconades amb neu glaçada i tot i el sol que lluïa, la temperatura no pujava.
Aquest dinar ha completat el menú cultural del cap de setmana, que vàrem iniciar amb l’acte inaugural de l’homenatge a Fèlix Cucurull, i el concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Vic. El proper cap de setmana serà diferent però també amb un bon grapat d’actes per triar i remenar.