diumenge, 20 de setembre del 2015

Un cap de setmana volant

He estat tot el dia desconnectat de les notícies i per tant no he vist ni el programa compensació de TV3 ni el debat posterior amb tots els partits amb representació parlamentària. Ja vaig dir l'altre dia que intentava quedar-ne una mica al marge, perquè n'estic bastant fart.
Sí que he volgut saber com havien anat les eleccions gregues que, per les notícies que en tinc ara, Syriza  hauria guanyat novament de forma clara, la qual cosa és significatiu perquè reforça la posició d'Alexis Tsipras després de la seva marxa enrere i canvi en el posicionament inicial. Aquest suport permetrà una estabilitat del govern, perquè ja no se'ls podrà criticar d'enganyar els electors.
Pablo Iglesias, doncs, en surt també beneficiat perquè ha estat fidel a Tsipras i els resultats electorals els han donat la raó. L'altra cosa és pensar en un possible mimetisme primer a Catalunya i després a Espanya.
A Mataró aquest cap de setmana ha tingut lloc la segona edició de la Festa al cel, enguany ben acompanyada per la climatologia. Una edició molt concorreguda, on tot ha funcionat correctament i, penso, que tots els aficionats al món dels avions, civils o militars, s'ho hauran passat molt bé.
Amb tot això, el cap de setmana ha volat, mai millor dit, i ens trobem a les portes d'un dilluns, amb tots els incentius d'una nova setmana de treball, enyorant potser l'haver pogut reposar. Ho deixarem per al cap de setmana vinent.