dilluns, 9 de juny del 2014

Alfred Bosch, l'acaparador de càrrecs

Tot fa pensar que l'Alfred Bosch és la típica persona que es dedica a la política per ocupar una cadira, sigui allà on sigui. El que l'interessa a l'Alfred Bosch és aconseguir la primera cadira de l'Ajuntament de Barcelona, en nom d'ERC, i després ja analitzarà què vol fer i com vol que sigui Barcelona.
Aquestes persones són les que han fet tant de mal a la política, perquè el primer interès ha estat el personal, sense importar-los gaire els altres. On és el projecte de ciutat d'Alfred Bosch? ERC, no és un partit assembleari? no haurien de ser els militants els que decidissin qui ha de ser el futur alcaldable pel seu partit? es pot permetre el luxe de decidir a qui posa de segon, donant per fet que ell anirà el primer?
Sigui qui sigui el cap de llista de la capital, jo no l'hauré de votar, per la qual cosa no em preocupa, però sí. Em molesta aquesta actitud, perquè jo prefereixo saber que la cap de llista d'ERC a la meva vila serà l'Annabel Moreno, que l'ha escollit l'assemblea local. Perquè, oi que sí que l'han escollit? Haig d'entendre que sí.
I entenc que el senyor Amorós estigui enfadat amb l'Alfred Bosch, perquè tenia coll avall que el cap de llista seria ell. Tots donen per fet que l'actual, el senyor Portabella, no vol tornar a presentar-se, o bé que se li ha acabat el temps.
L'entenc també, perquè l'Alfred Bosch té una missió important a Madrid que l'obliga a posar-hi tots els seus sentits, i no li deixa temps a preparar el terreny per aconseguir l'alcaldia de Barcelona. Perquè... té clar com vol que sigui Barcelona? ja ho sé que ho he dit abans, però és que per a mi és molt important que un candidat es faci aquesta pregunta i la sàpiga respondre. Si no tens clar què vols per a la teva ciutat, poble o vila, sisplau no et presentis, i deixa que ho faci un altre, que sí que ho tingui clar.