dimarts, 13 d’agost del 2013

Aquest país s'ensorra i l'ensorren ells

Es pot fer pitjor? A qui tenim al capdavant del ministeri d'Exteriors? un pallasso? un inepte? un inculte?... De fet, s'ha d'admetre que el govern espanyol, amb el seu president al capdavant, conformen un equip sòlid, compacte i uniforme. Tots pequen del mateix mal. Són la representació de l'Espanya més casposa i inútil que ens puguem imaginar.

¿És cert que volen enfrontar-se a la Gran Bretanya, de la mà de l'Argentina de la senyora Cristina Fernández? Es pot ser més inepte? A què volen jugar? No creieu que fan tot el possible perquè tinguem ganes de marxar? i que passarà amb Ceuta i Melilla? aquí s'aplica un criteri diferent? 

Algú escrivia en un twit, que només Espanya té dret a autodeterminar-se. No hi tenen dret els gibraltarenys ni els catalans, i suposo que coincidirà amb Cristina Fernández, que tampoc hi tenen dret els residents a les illes Malvines.
No sé si els ministres, president i ex càrrecs polítics del PP són corruptes, però el que sí que estan demostrant és que són uns ineptes i que Espanya no s'ho mereix.
Avui han declarat Arenas i Cascos, i... no recordaven res. Què esperàveu? que dirien que cobraven diner negre? seran presumptes corruptes, però no mesells. El PSOE diu que Rajoy va mentir davant dels diputats. Ens ve de nou? No sé si va mentir o va ser sincer, però no ens ho vàrem creure. Ens ha fallat massa vegades i ja no té credibilitat, i amb el tema de Gibraltar, demostren poc sentit del ridícul.
Diuen que una parlamentària britànica demana boicot al turisme a Espanya. Només ens faltaria això! Sisplau, que pleguin tots i a veure si tenim la sort que en vinguin de més intel·ligents.