diumenge, 22 d’abril del 2012

Els sense papers, sense sanitat i en camps de concentració

Embolica que fa fort. Aquest govern diu que no improvisa, però no tan sols improvisa, sinó que al mateix temps és temerari i un desestabilitzador de la societat. Va molt més enllà de destruir l'estat del benestar, perquè amb les mesures que vol prendre ho enviarà tot a dides.
La solució per estalviar en sanitat pública és deixar-ne sense als sense papers. Què pensa aconseguir amb aquesta mesura? que es podreixin a casa seva? o potser pensa internar-los en camps de concentració perquè no puguin encomanar les malalties als autòctons? Creieu que estem parlant d'un govern seriós?
No és estrany que Cristina Fernández decidís expropiar YPF. Amb un govern tan feble i miserable, no ha de patir per res. Aquesta és la imatge que de nosaltres tenen a Europa i al món sencer. Fins i tot els EUA, en un primer moment, varen "passar" totalment de nosaltres. Perquè Rajoy i el govern del PP no és garantia de res.
Confio que finalment s'ho repensin i es tirin enrere. Deixar sense sanitat als estrangers que estan empadronats és una bestiesa que no té nom. Què hauran de fer els metges d'urgència quan es presenti un accidentat que no té papers? tancar-li la porta? I així, els estrangers que estiguin de viatge tampoc els atendran?
Si no es poden visitar, augmentarà el nombre d'urgències, quan el malalt, sense papers, ja no pugui aguantar més. Volem que això passi? No podríem tenir uns governants més intel·ligents? Ja no es tracta de manca de solidaritat, sinó que és un error impracticable i que si no ho aturen, caldrà fer marxa enrere a la de tres.
Com ja he vingut dient aquests últims dies, amb el nou govern, no hem notat cap canvi en improvisacions i errors polítics. La confiança amb el govern espanyol està en números vermells. No anem bé!