dimecres, 27 de maig del 2009

Barça i la vida continua

Avui toca futbol; el Barça pot guanyar la tercera copa de la temporada i també la tercera champions de la història. És per això que els carrers i places són buits i els bars plens. A casa també és una excepció, ja que no és normal que un dimecres al vespre estiguem gairebé tots davant el televisor. Dic gairebé tots perquè hi ha qui s'ho passa molt malament i prefereix anar a treballar a l'ordinador.
En aquests moments el Barça està guanyant per 1 a 0, però ningú les té totes, perquè els anglesos poden donar-nos un disgust; això, però, és el que dóna emoció a l'esport i que d'alguna manera li dóna sentit també.
El partit és un parèntesi a la campanya electoral, però no a la política municipal ja que avui hi ha hagut Ple, amb tres absències i la majoria de votacions per unanimitat, cap vot en contra. Al final, la renúncia del representant de Veïns Independents d'Arenys, la tercera d'aquest mandat, el tercer cap de llista de les municipals del 2007 que es retira.
Avancem en facilitats per a la ciutadania liderant projectes (pausa per dir que el Barça ja ha fet el segon). Avancem també en participació i implicació de la ciutadania, i malgrat la crisi, aconseguim aguantar la pressió. No es pot cantar victòria perquè els problemes continuen, però treballarem perquè puguem anar avançant, pensant, sobretot, en les persones que s'ho passen pìtjor. (per cert, el Barça ja és campió).