diumenge, 23 de novembre del 2008

Futbol a primera hora del dia

Sembla ser que he recuperat el control del blog, després d'alguns problemes sorgits probablement per no haver fet les coses com calia.
Aquest matí, a les 7h, feia molt fred, però nosaltres érem puntuals davant el camp de futbol disposats a viatjar fins a Pineda, on teníem el partit de la jornada. Un partit que l'hem patit de manera doble. Primer perquè feia un fred que pelava! i segon perquè hem perdut per 8 a 0, encara que de perdre ja hi estem acostumats i no ens sorprèn. El que avui destacava era el fred que feia, perquè del ventet gelat que hi havia no te'n podies resguardar, i encara que només juguin 35 minuts per banda, quan el temps no acompanya se't fan molt llargs, i perdent... encara més.
El club de Futbol del Pineda feia els preparatius d'una gran festa. Després del nostre partit vindria la presentació dels equips d'aquesta temporada, una festa que l'acompanyarien amb una arrossada prevista per a mil persones.
M'he trobat amb l'alcalde i l'hem fet petar. Xavier Amor està orgullós del seu poble i manté una gran activitat que comparteix amb la de Diputat responsable de l'Àrea de Participació Ciutadana a la Diputació de Barcelona.
Amor em comentava que el Club de Futbol del Pineda té una gran vitalitat i que són capaços de reunir a molt seguidors, per gaudir del futbol, però també per organitzar tot sovint botifarrades en un espai reservat dins el complex esportiu.
Pineda és un dels municipis del Maresme que està creixent, i si no ho és poc li falta per ser la segona població de la comarca, després de Mataró.
Hem tornat a casa enfredolits, molt resignats pel resultat, i amb ganes d'aprofitar bé el diumenge, ja que en llevar-nos tan aviat, ens queden moltes hores per endavant (també una mica de son).