dimecres, 10 d’octubre del 2007

Preparant les maletes i a fora plou

Hi ha dies més forts que d'altres i avui ha estat repicat. Quan planifiques el dia et sembla que tindràs temps per a tot, però després te n'adones que no es pot encabir tot, i calen moments de respir. Avui era un sortir per tornar a entrar i... al final es nota.
Però ara cal fer un parèntesi, si és això possible, per gaudir amb la família de tres dies de canvi d'aires. No és fàcil deixar-ho per dilluns; ho trobes molt llunyà i massa temps sense pensar en tot allò que t'omple des de fa uns mesos.
Plou i la remor és relaxant, idònia per un vespre com el d'avui, que necessites reposar sense dormir, per gaudir del repòs, ser-ne conscient. Cau una pluja suau, però continuada; d'aquella que no fa mal... i jo preparant les maletes.
Massa coses en pocs dies; tot s'acumula i és prioritari; res pot esperar, però l'home és limitat (l'home més que la dona, si fem cas al que es diu). La mateixa pressió, però, és la que enganxa i fa possible que es treballi; que vulguis afrontar més reptes... hi ha tantes coses que pengen d'un fil... tantes coses que cal trobar-hi solució...
Sembla que ha deixat de ploure; és hora d'aclucar els ulls; Bona nit