divendres, 12 d’octubre del 2007

A la recerca dels algueresos

L'hem ben trepitjat, en una visita molt completa i diversificada: la catedral, l'església de Sant Francesc, amb el seu claustre, però també el mercat de la fruita i la verdura, i el del peix. Hem vist diferents torres i ens hem passejat per la muralla, en un dia radiant.
A la tarda ens hem embarcat i hem arribat fins a la roca foradada, i de tornada hem parat en una petita caleta per fer-hi "suca mulla".
I avui ens han rebut oficialment, amb presència del Síndic de l'Alguer (l'alcalde) i el Bisbe, a més d'altres regidors. Una vetllada poètica amb força presència espriuana. Ho hem celebrat amb coquetes d'Arenys i vi espumós de l'Alguer.
El dia s'ha acabat amb un refrigeri-sopar amb les autoritats locals i els regidors i alcalde d'Arenys, i el director i directora de les biblioteques de les dues poblacions. Ha estat una jornada ben variada i amb prou cansament com per acabar aquí la narració i tancar els llums. Per cert, l'Albert estengre ha iniciat l'acte de la tarda amb la narració d'un conte que, m'ha fet la impressió que el Bisbe no s'hi acabava de trobar massa còmode, no sé si perquè no entenia el text o per les referències a la vida conjugal dels protagonistes. Bona nit!