dissabte, 14 d’octubre del 2006

Una nova oferta d’arenys.org

Arenys.org és una entitat sense ànim de lucre que ha estat capaç de crear una comunitat internauta molt dinàmica, amb repercussió social i política.
La xarxa d'arenyautes, una de les eines impulsades per l'entitat, és seguida per una bona quantitat d'arenyencs, residents a casa, però també a fora. En més d'una ocasió se n'ha parlat en el Ple municipal, fins i tot en aquesta legislatura, amb un govern gens amant a compartir opinió i encara menys a que li sigui qüestionada.
Arenys.org organitza cursos d'iniciació a les noves tecnologies; ha apostat pel programari lliure i ha creat una xarxa sense fils a la vila. En totes aquestes matèries ha format la gent, i ha estat present a l'estiu, organitzant l'única activitat infantil, tret de les esportives, i en aquest darrer ha programat unes tertúlies a la Biblioplatja, de les quals n'he informat en aquest mateix blog.
Iniciadors en l'oferta de pàgines d'internet a entitats i particulars, han desenvolupat un nou paquet informàtic per posar-se al dia, una cosa tan difícil en el món de les TIC.
Aquesta nova proposta d'Arenys.org, de ben segur enganxarà a més arenyencs, i potenciarà la comunitat digital de la població.