dissabte, 28 d’octubre del 2006

Arenyautes, comunitat digital

Arenyautes és una comunitat digital dels Arenys de Mar i de Munt, impulsada per arenys.org, una entitat sense afany de lucre, amb unes persones molt actives i culpables que tanta gent del dos municipis naveguem per internet, tinguem pàgines web, i ara també blocs i, sobretot, que conformem una comunitat de diàleg, discussió i aportacions generoses.
Arenys.org ha aconseguit la complicitat de tothom i no sempre hem estat prou generosos amb el nostre agraïment. La seva tasca passa com desapercebuda, però és d'aquelles que, si desaparegués, quedaríem desorientats.

El seu treball no es limita a oferir una plataforma per comunicar-nos i accedir a la informació, sinó que també estan per a la formació, de nois i noies, i de la gent gran. Han aconseguit que persones que mai havien vist un ordinador, i probablement no haurien imaginat ser-ne usuaris, el tinguin ara com a eina de treball, diversió i formació.
Amb el nou impuls d'arenys.org, penso que farà possible una expansió de la seva tasca i repercussions, més enllà de l'àmbit arenyenc, sense que això vulgui dir una pèrdua de la personalitat de l'eina, ni un descafeïnament del contingut de les aportacions personals.
Des d'aquest bloc, a qui també li haig d'agrair l'oportunitat de proclamar el meu pensament i la meva opinió del dia a dia, deixo constància de la tasca desinteressada de la gent d'arenys.org

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xavier, gràcies!
hem reproduït l'article a arenyautes.cat

http://www.arenyautes.cat/node/178