diumenge, 14 d’agost del 2005

WC+I+Pàrking

Sempre recordo les meves excursions a les illes britàniques, arribant a ciutats, pobles i poblets, i la manera d'informar-me on podia aparcar el cotxe, trobar informació de l'entorn i fer el pipí. Quan tornava a casa m'adonava que els turistes i forasters que ens volien visitar ho tenien molt difícil: com trobar aparcament? on anar a fer el pipí? i qui els podia informar sobre Arenys?
Des de fa unes setmanes Arenys ha estrenat una finestra d'informació turística. Els visitants, si han tingut la sort de poder aparcar, d'entrar a alguna cafeteria a fer el pipí, i localitzar el Calisay, ara poden assabentar-se de què trobaran a la nostra vila.
Probablement l'oficina és millorable. M'imagino que caldria editar alguns opuscles i no cal dir també, retolar la vila, sense "passar-se" però donant informació. Els altres temes queden pendents, i pensar un lloc amb els tres serveis és encara més difícil. L'orografia d'Arenys no ho fa fàcil però no per això s'han d'escatimar recursos ni idees.
Em consta que des de la regidoria de promoció econòmica s'està treballant per potenciar l'economia de la vila. Caldria donar-hi tot el suport possible, tan per part dels grups municipals com dels comerciants, restauradors i ciutadania en general. És per això que considero molt important que la Comissió Municipal de Comerç es configuri el més aviat possible i que, amb la màxima representativitat, comenci a treballar per dinamitzar l'economia del nostre poble. La visita d'un dia a Arenys, pensant que no tenim massa allotjament disponible, pot ser un bon recurs, però els hi hem de posar fàcil.