dimecres, 31 d’agost del 2005

El Síndic sol·licita informació als ajuntaments

A primers d'agost el Síndic va sol·licitar informes als ajuntaments sobre el problema de la connexió a peu entre els dos Arenys, i una relació de totes les gestions fetes des de la respectiva institució.
Aquest informació ens va ser comunicada per l'alcalde d'Arenys de Munt, en resposta al nostre escrit adreçat a les dues alcaldies, i que us reprodueixo a continuació:

Benvolguts alcaldes,

Com molt probablement haureu pogut llegir a la xarxa d'arenyautes, a finals del mes de juny vàrem enviar una carta al Síndic de Greuges per queixar-nos de la situació en què es troba el nus viari de Vallvidrera que, des de la construcció del perllongament de l'autopista del Maresme, impedeix de transitar a peu.
En la mateixa carta li comentàvem que des de les vostres alcaldies i ajuntaments s'havien fet diferents gestions a la Generalitat de Catalunya, a l'anterior legislatura i també en aquesta, i també s'havia mobilitzat la ciutadania, sense que s'hagués aconseguit res.
Avui divendres dia 12 d'agost hem rebut una carta signada per l'adjunta al Síndic, la senyora Laura Díez Bueso, on se'ns informa de l'acceptació a tràmit de la nostra queixa i que han sol·licitat un informe als vostres ajuntaments i també al Departament de Política Territorial i Obres Públiques.
És per tot això que hem acordat fer-vos arribar aquesta explicació de com ha anat el procés i manifestar-vos que la nostra intenció ha estat col·laborar en la manera que ens va semblar útil, a que la Generalitat de Catalunya solucioni d'una vegada per totes, el problema que va ocasionar amb la construcció dels accessos a l'autopista, a la zona de Vallvidrera.
No cal dir que entenem que són els vostres governs municipals els que han de liderar i fer possible la solució al problema esmentat, atès que sou els representants legítims de la respectiva ciutadania. Per la nostra part, estarem a l'expectativa de les informacions que ens pugui fer arribar el Síndic de Greuges, i us en tindrem puntualment informats.

Rebeu una cordial salutació

1 comentari:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.