dilluns, 25 de novembre del 2013

El PP, un partit de corruptes, presumptament

Carlos Fabra, després de 10 anys, el condemnen a quatre anys de presó i a una multa, per delictes contra la Hisenda Pública. Ara ve quan recorrerà contra la sentència. Algú creu que anirà a la presó? Ingenus!
Abans hi veureu la pianista de Puigcerdà que l'expresident de la Diputació de Castelló, i això que aquest senyor, a part de delinquir contra Hisenda, ha utilitzat un càrrec públic per malversar diner públic, entre altres coses construint un aeroport que no funciona ni funcionarà mai. "El aeropuerto del abuelo!" Se'n recorden? No creuen que és motiu suficient per engarjolar-lo? No!, en una monarquia bananera i corrupta, com és Espanya, no. De moment ja l'han absolt de tràfic d'influències i suborn, en què el Fiscal li demanava 13 anys de presó.
Un partit polític que governa un país, estafant Hisenda, segons indicis del jutge, amb comptabilitat B, no està capacitat moralment per continuar al capdavant del govern. El senyor González Pons diu que el PP és tan honrat com els altres partits polítics. Què volia dir? Que és tan corrupte com els altres? Si és això, és que ens ho pinten molt malament, perquè encara és hora que ens demostrin la seva innocència.
El problema d'aquest país és que els processos judicials s'eternitzen i arriba un moment que, davant de tants casos de corrupció, entrellaçats, ja no saps a qui s'està jutjant ni per quins delictes. Entretant els polítics corruptes continuen vivint alegrament, sense retornar el diner estafat, i no acaben mai a la presó. Si volen un país de gent honesta i treballadora, primer ho han de practicar i no donar el mal exemple que donen. Mentre el PP tingui majoria absoluta i governi Espanya, aquest país no sortirà de la misèria econòmica, social i moral.