dimecres, 23 de desembre del 2009

Darrer Ple de 2009

Al Ple Municipal d'aquest vespre hem aprovat el Pressupost per al 2010. Un pressupost que tot i que globalment creix, gràcies a les inversions, té una reducció de les despeses corrents, per fer front a la previsió d'ingressos a la baixa, un dels quals és la participació en els ingressos de l'Estat.
També hem aprovat l'adhesió al Conveni Marc per de la Generalitat de Catalunya i l'Administració de l'Estat, que permetrà que els arenyencs puguin entrar al registre municipal aquells documents que es dirigeixin a la Generalitat, l'Estat o a qualsevol dels ajuntaments que estiguin adherits al Conveni. És un nou pas en el treball per facilitar i agilitar els tràmits administratius de la ciutadania, que s'engega amb la creació de l'OAC, que aprofito per dir que després de vacances incorporarà nous serveis, noves prestacions.
Ha estat un Ple feixuc, amb moltes intervencions, algunes de les quals no s'ajustaven a la veritat. Parlem de demagògia? Probablement això és el que caldria polir, perquè no beneficia en res ni ajuda a acostar la ciutadania a la política.
Demà, vigília de Nadal tancarem alguns temes i n'aparcarem uns altres fins a la setmana vinent, perquè tot continua i el nou any ens portarà més novetats, totes elles amb esperit de servei i amb la millor voluntat del món.