diumenge, 30 d’abril del 2006

Punta de coixí

Més de tres-centes puntaires s’han concentrat a Arenys de Mar per ensenyar el seu treball i fer-la petar amb totes aquelles persones que els uneix l’art de fer puntes. La Riera feia goig de veure i vull destacar la gran quantitat de nenes que hi havia treballant el coixí. Tot i així es notava un salt generacional amb poca presència de jovenetes, i a destacar la pràcticament nul·la presència d’homes.
El temps acompanyava perquè amb prou feines lluïa el
sol. Nosaltres veníem de presenciar el partit del Benjamí A de l’Arenys que ha guanyat per 11 a 0 al Canovelles. Només els falta un punt més per proclamar-se campions de la lliga i assolir, per primera vegada a la història de l’Arenys, la categoria de Preferent.
Al pati del Calisay hi havia exposats els grafitis que es
varen dibuixar ahir, tot ells molts semblants excepte el guanyador, que a més d’un ha sorprès. Ara, sembla ser, el premi consistirà en cedir una paret al guanyador perquè la pugui dibuixar. Quina serà?
I demà dilluns, festa del primer de maig,
concentració d’arrossaires a les feixes del Xifré. Cada any hi ha molta participació per aconseguir fer el millor arròs. Enguany, una vegada eliminat l’esperit concursal, es tractarà de cuinar el millor arròs per poder-lo assaborir.