dissabte, 16 d’abril del 2022

Una salutació a l'aire

Aquests dies les xarxes socials s'han fet ressò de les imatges del president dels EUA quan, després d'un discurs, es va girar i va intentar donar la mà sense que hi hagués ningú per encaixar-la. De seguida han saltat les alarmes pensant que el president està desorientat. 

Des del primer dia que s'ha comentat que el president tenia una edat i no se sabia si seria capaç d'aguantar tota la durada del seu mandat en plenes condicions físiques. L'edat és un tema, però la manera que s'hi arriba n'és un altre, i algú havia avançat que el president no es trobava en les millors condicions per presidir una nació.

Se'ns dubte que la victòria sobre Trump amagava qualsevol altra notícia al respecte del nou president. Els fets que es varen succeir des del dia de les eleccions fins a la presa de posició de la presidència varen ser prou polèmics i noticiables com perquè a molts ens passés per alt qui era el nou president del EUA i en quines condicions arribava a la presidència.

Certament les imatges que han reproduït les xarxes socials són força alarmants, sobretot tenint en compte què i a qui representa el president. Una distracció la pot tenir qualsevol, però no hi ha dubte que una vegada visualitzades aquestes imatges et preguntes si realment el president Biden es troba amb les facultats necessàries per exercir de president de la principal potència mundial.

Segurament que a partir d'aquest fet seran moltes les persones que seguiran els esdeveniments dels propers dies i intentaran aclarir si es tracta d'un fet puntual o bé hem d'esperar nous elements que facin témer el futur del president i del país.