dimecres, 10 de febrer del 2021

Després del debat de TV3

No vaig seguir el debat que va organitzar ahir dimarts TV3 i per tant no en puc parlar, però sí que em vull referir a després del debat, amb les notícies que han sortit avui als diaris, i a les xarxes socials. De fet sembla ser que ningú va sorprendre gaire més del que es podia aspirar dels diferents candidats i candidates, però amb alguna excepció.

Segons he pogut llegir de més d'un comentarista, sembla ser que el candidat del PP ho va fer molt bé. Suposo que no hi té gaire a perdre i molt a guanyar, i això probablement el faria estar més tranquil, a diferència del que sembla entendre's, pels comentaris, de l'estat d'ànim de Carrizosa.

Hi ha dues coses que han cridat l'atenció, i a mi també, i són la proclamació de Laura Borràs de qui seria el seu conseller de Sanitat, si l'escollien presidenta, i la reacció del metge Argimon, per una banda, i la negativa de l'exministre i candidat socialista a fer-se una prova PCR. Hi tenia tot el dret, però es fa estrany i poc empàtic. De fet a mi no m'ho ha semblat mai, no pas ara que era ministre, sinó abans i tot.

També m'ha cridat l'atenció errors que es varen dir i que el programa Planta baixa de TV3 va detectar, alguns dels quals no va ser contestat, la qual cosa fa veure que els candidats potser no estaven prou tranquils com per detectar aquests errors, al marge de la demagògia del representant de Vox.

Per acabar, la premsa no ha deixat gaire bé a la candidata de la CUP, que penso que no havia de ser, i la va trobar molt dubtosa en les seves intervencions. Crec que Riera hauria estat molt millor candidat, i probablement ho hauria fet millor en el debat.