dimecres, 28 d’agost del 2019

I si Felip VI suspèn el Congrés?

No poseu fonament en el que pugui dir jo ara en aquest post, perquè no tinc coneixement de les arrels, però sí que m'ha fet gràcia parlar-ne perquè molt em temo que el govern espanyol, el d'ara en funcions i els que puguin venir més endavant, podria molt ben ser que en prenguessin nota i fessin el mateix: Suspendre el Congrés de Diputats i fer i desfer sense que ningú li digui la contrària.
Ja no caldrien majories absolutes per governar, simplement quan les coses es posessin negres, es suspendria el Congrés de Diputats i endavant les atxes!
Avui sortia la notícia que l'actual primer ministre britànic, el senyor Boris Johnson, té previst demanar a la reina que suspengui el Parlament. Es tractaria d'unes quantes setmanes i les males llengües diuen que seria per evitar oposició a la ruptura sense acord del Brexit. 
Desconec si els grups de l'oposició tenen maneres per evitar-ho, i tampoc sé si la reina s'avindrà a fer-ho. De fet Johnson la posa en un bon compromís. Cara o creu!
Veurem si la manera perquè Pedro Sánchez pugui governar és a través de la suspensió del Congrés de Diputats per part de Felip VI.