dimecres, 1 de juny del 2016

Deslliurem-nos dels que ens atabalen!

La majoria som conscients que els partits polítics, en campanya electoral, ens enreden, però d'alguna manera ho acceptem estoicament, i fins i tot participem en les eleccions. No sé si es tracta de masoquisme o bé si no tenim cap altra opció per sortir-nos-en més favorablement.
Des de fa unes quantes eleccions que no segueixo els anuncis i proclames electorals, la qual cosa no vol dir que no vagi a votar, però intento no patir més del compte i procurar viure més tranquil. La hipocresia em desespera i avui dia els líders dels partits polítics actuen de manera hipòcrita, prometent allò que saben que no poden concedir.
Ahir parlava de les promeses del líder del PSOE, malgrat tenir els barons al clatell, però no podem oblidar-nos dels altres que, a la seva manera, també estan fent promeses a tort i a dret. Precisament avui, jo reia de les declaracions d'Albert Rivera. Sembla ser que es posa a la nostra disposició, es sacrifica per nosaltres per solucionar-nos la vida. La meva, segur que no!
Tot això abans de començar oficialment la campanya. Entretant Junts pel Sí i les CUP continuen amb el sainet a què ens tenen acostumats, i que ens avorreix fins al punt que aconseguiran que els girem l'esquena, si és que encara no ho hem fet.
Aquest matí, des de Tavertet, respirava bellesa, quietud, senzillesa, pau... Sortir del bullici és sa i ho hauríem de fer si en tenim ocasió. En això hi trobarem moltes diferències per les quals caldria lluitar més enèrgicament i sortir de l'anècdota. Deslliurem-nos dels que ens atabalen!