dimecres, 13 d’abril del 2016

El gran president Aznar multat per defraudar a Hisenda

Avui surt a la premsa que el ministre Montoro ha sancionat l'expresident Aznar amb no sé quants diners, perquè hi ha informacions diferents, per haver defraudat a Hisenda. També avui s'ha sabut que l'alcalde de Granada, igualment del PP, va estafar en una operació urbanística de requalificació de terrenys.
No és estrany, doncs, que la ciutadania estigui tan cansada dels nostres polítics. Si tenim tanta pressió fiscal i ens trobem que els nostres dirigents, que ens haurien de donar exemple, es dediquen a fer operacions corruptes i a defraudar a Hisenda, què hem de pensar? Quina serà l'actitud majoritària? Intentar amagar el que calgui i estalviar al màxim el pagament dels impostos.
Res justifica una operació de corrupció o estafa, però la fa entendre. Ho podrem recriminar, però els ho direm amb la boca petita i els demanarem que no es fixin amb qui no ho fa bé, encara que aquest hagi estat qui ha dirigit la política del nostre país durant vuit anys.
És lloable que un ministre del PP sancioni qui va ser el seu pare polític, però els malpensats, que en som uns quants, suposem que hi ha més coses que no ens expliquen. Que només ens deixen veure una part de l'iceberg, perquè ens entretinguem i no exigim més transparència i draps bruts. 
Jo encara espero que algú m'expliqui si el senyor Rajoy encara cobra dietes per desplaçament i habitatge, tot i residir a la Moncloa i, sobretot, si és cert que també va cobrar a través de sobres. Una pràctica que va esdevenir habitual durant un temps entre els alts dirigents del Partit Popular.