dijous, 14 de gener del 2016

Toni Comín, nou conseller de Salut

Avui ha estat el torn dels consellers i conselleres de la Generalitat, que han pres possessió del seu càrrec. No he pogut fer-ne el seguiment i per tant desconec possibles anècdotes, excepte la que he llegit a la premsa, poc abans de començar a escriure aquest post, sobre els tres consellers homes que no portaven corbata. Em fa gràcia que això encara sigui notícia.
Dels consellers nomenats, només he conegut personalment el conseller de Salut, en Toni Comín. Em mereix molta confiança i espero que sigui capaç de girar la truita i aconseguir que la conselleria amb més pressupost, però també amb més mobilitzacions en contra de la gestió del seu antecessor, es vegi amb uns altres ulls. Sota la responsabilitat de Toni Comín hi ha obtenir una Sanitat pública eficient i justa.
Entenc que haurem de donar un marge de confiança al govern sencer, també al seu president, sobretot tenint en compte les característiques d'aquesta etapa de la vida política i social de Catalunya. També m'imagino que ja s'ha posat en marxa tota la maquinària encarregada de llençar els draps bruts dels diferents responsables polítics. En això hem de ser justos i defensar la seva honorabilitat. Ells, però, ens hi hauran d'ajudar.