dimecres, 4 de març del 2015

La por del PSC i l'esperpèntic Duran i Lleida

El PSC té por. La tendència a la baixa de la seva representativitat a les institucions públiques no es frena, i ho saben bé. El PSC té por de fracassar en les properes eleccions municipals i ho culpa a la mala influència del sobiranisme, a la pressió de l'ANC, però s'equivoca. La culpa és seva i només ho superarà quan ho reconeguin i busquin solucions.
El PSC es va distanciar de la gent i es va dedicar només a construir un partit, blindant-lo decantat de la realitat. Va ser incapaç de consensuar posicions i va jugar al que ens té acostumats el PP, a buscar la majoria absoluta per fer passar tothom pel raser. El PSC va fer el que tot fa pensar està fent ICV, amb la primera gran baixa, la de Raül Romeva.
I Duran i Lleida continua amb el seu costum de fer crítiques i declaracions que no tenen cap més voluntat que sortir a la premsa. Ja ho he dit altres vegades. Es repeteix més que l'all. Ara surt en defensa del pobres infeliços que somien en la independència. Li demano al senyor Duran que no pateixi tant pels altres i que procuri per ell mateix i els seus militants i simpatitzants, que fa ja massa temps que li han d'aguantar les seves dèries i obsessions.
Aprofito per dir-li, al senyor Duran i Lleida, que reflexioni sobre la seva actitud i ens digui si no ha estat ell qui ha posat sempre en perill la independència. Hi té tot el dret, però llavors que sigui coherent i no culpi els altres d'allò que ell ha estat fent des del primer dia. És més, al senyor Duran li interessa potenciar les persones que posen traves a la independència, el que passa és que no té alternativa, ja que, de la mateixa manera que ICV, allò que veurien bé saben que ningú ho defensarà a Espanya. El PSC també s'hi va fer mal, fins que es va adonar que no ho aconseguiria, encara que el PSOE obtingués la majoria absoluta a Espanya.
Sisplau, demano més rigor i honestedat als nostres polítics.