dijous, 29 de gener del 2015

Pendents del vent

Ens han anunciat ventades fortes, encara que no estiguem en el lloc més afectat. El cert és que les ventades han arribat, potser no exagerades, però sí més fortes del que estem acostumats. Al primer cop de vent alguna cosa ha caigut a fora. Ho comprovarem demà de dia, no fos cas que sortíssim en mal moment.
El Maresme forma part de les comarques gironines? Ho dic perquè l'altre cap de setmana vaig resintonitzar les emissores de televisió. Aquests dies ens han avisat que ho fem abans del dia 31 de gener, però les comarques gironines no ho poden fer fins al dia 31. Doncs, avui no em funcionava la televisió i després de diferents provatures, m'he adonat que l'única cadena que no funcionava era "TV3 definitiu". He arribat, doncs, a la conclusió que el Maresme, o part d'ell, som una comarca gironina. Potser ho fa perquè Arenys formem part del bisbat de Girona.
No sé si els meteoròlegs hi estarien d'acord, però tinc la impressió que darrerament hi ha més ventades del que és habitual. Ho relaciono amb la crisi de la democràcia i les grans corrupcions detectades, que necessiten un bufarut perquè s'ho emporti tot. Ves a saber si no ens caldrà Podemos, sinó que amb una tramuntanada en tinguem prou.