dissabte, 3 de maig del 2014

Qui desestabilitza és el govern espanyol

El gran ministre català, el senyor Jorge Fernández Díaz, a qui no insulto quan li dic que és un incompetent, sinó que faig una constatació, ha declarat novament que a la societat catalana hi ha crispació i que tot és culpa dels sobiranistes.
Ja sé que és picar ferro fred repetir-li al ministre que és precisament el govern espanyol, del qual en forma part, qui amb les mesures que ha pres i continua prenent, i el Partit Popular en el seu moment, els que han desestabilitzat el nostre país i han fet que molts federalistes s'hagin passat al bàndol dels independentistes. Per què? doncs perquè ens han estat fent la punyeta contínuament, atacant la nostra llengua, rebaixant-la en els processos d'oposició, bombardejant la immersió lingüística amb la col·laboració de jutges i magistrats i llurs institucions, centralitzant competències i aprovant lleis per rebaixar el paper de l'Estatut, i... Cal afegir res més?
Hauria de recordar el ministre que la paciència té un límit i que quan l'hem acabat hem fet una cosa tan gruixuda com és demanar poder decidir el nostre futur, democràticament. Però el que passa és que persones com el ministre es bellugaven molt millor en un marc dictatorial i sense llibertats. Això d'haver de respectar drets de les persones els amoïna molt, perquè ni hi estan acostumats ni mai s'haurien pogut imaginar que el nostre país ho reclamés.
Senyor ministre, jo no defensaré cap insult a la seva persona ni molt menys una agressió, però si tingués una mica de vergonya el que hauria de fer és dimitir i dedicar-se a la seva família, que de ben segur li agrairan i té recursos per fer-ho.