dilluns, 4 de febrer del 2013

Váyase señor Rajoy!

No us fa pensar en res? Recordeu el senyor Aznar a l'oposició de Felipe González? No es va cansar de repetir la mateixa cançó: "váyase señor González!", i ho va aconseguir. Ara sembla que el PSOE els hauria de tornar la jugada, però Rubalcaba ni per això serveix. Té una manera de fer que sembla que li falta empenta. No sé si és un problema de caràcter o bé que és massa vell, que està cansat, però no deixa que el rellevin.
Jo continuo defensant la presumpció d'innocència del president Rajoy. El problema és que ens ho posen molt difícil. Aquesta por de parlar amb la premsa, i sobretot de donar-los la paraula perquè li facin preguntes, fa pensar que no tot està clar. El que és cert, tinguin raó o no aquells que l'acusen, és que la imatge d'Espanya està per sota terra, i Catalunya, fins que no es digui el contrari, som Espanya.
Aquests dies seguim de prop la premsa, però ens cau la cara de vergonya. Estem en un final d'etapa d'un model que fa aigües i que no trobem l'alternativa. Articular la lluita per a la independència en aquests moments i situació general, es fa més difícil del compte. No es tracta només de deixar el barco perquè s'enfonsa, sinó que la barqueta salvavides tampoc té garantida l'arribada a port.