dimecres, 13 de febrer del 2013

El PP d'Arenys es denuncia a la delegació del govern

Ho explico. El PP que forma part del govern municipal, "informarà" a la delegació del govern espanyol que el seu ajuntament no compleix la llei de banderes, és a dir, que no onegen les banderes espanyoles als equipaments municipals. Com que el PP d'Arenys no té feina, es dedica a tocar els c... als seus socis de govern i reclama que es pengin banderes espanyoles al Calisay, la Biblioteca, al Xifré, al Centre Salvador Espriu, a l'escola Sinera i al Maragall. Potser aquestes escoles no, perquè estan cedides a la Generalitat.
No sé si és això el que realment vol el PP d'Arenys, però si la delegada del govern s'ho proposa, ens omplirà la vila de banderes espanyoles. Com reaccionaran els altres grups del govern? i els de l'oposició?
Segur que es tracta d'un tema menor. Hi ha problemes molt més greus que no trobem solucions, però de ben segur que els dos regidors del PP a l'ajuntament, necessiten veure presidir la bandera espanyola al balcó de l'ajuntament, perquè ara es troben despullats.
Algú dirà que qui ha aixecat la llebre són la resta de grups municipals que no han volgut respectar "el pacte no escrit" i han "abusat" de senyera, però no em negaran que en un temps en que uns quant vilatans tenim la senyera al balcó, queda una mica ridícul que al balcó de la casa de tots, no hi sigui.
Una cosa o altra ens ha de distreure, i el PP ha decidit que ara tocava parlar de banderes. Doncs, parlem de banderes i oblidem-nos del per què els varen votar. O potser era per això que varen rebre els vots (?).