dissabte, 16 d’abril del 2005

Barrakes'05 i els joves d'Arenys de Mar

.
Escrivia en un fòrum obert, tot parlant de Barrakes'05 i els joves...

He anat a parar a aquest fòrum perquè crec en el jovent, encara que no acostumo a escriure a fòrums perquè no m'agrada que la gent s'empari en l'anonimat per, moltes vegades, insultar als que no pensen el mateix.

No és bo que no hi hagi entesa entre els ciutadans, que no vol dir estar tots d'acord en tot. Tampoc es pot barrejar termes com "democràcia" i "legitimitat democràtica" per fer callar qualsevol crítica o opinió, sobretot quan es fa de manera constructiva.

La meva opinió personal és que l'equip de govern actual no té capacitat de diàleg i és poc transparent. És cert que és l'equip que el nostre poble va votar majoritàriament i per tant va assumir la direcció del govern municipal. Això però no treu que treballi per escoltar a tothom, fins i tot als que no els varen votar, i si parlem dels joves, encara més.

Ningú pot dir que les relacions intergeneracionals són fàcils. Els grans ens basem en l'experiència i en la tradició, i els joves volen canviar el món, a vegades massa ràpid, però no avançarem si no sabem passar el testimoni als joves i que aquests construeixin el futur del nostre poble i del nostre país.

Crec que l'equip de govern està en standby i això no és bo per a ningú.

Espero que els joves agafin més protagonisme i, si és així, els més grans ho aplaudirem.