divendres, 24 de maig del 2019

Un equip il·lusionat per avançar

Avui Ràdio Arenys ha entrevistat l'alcaldable per Junts per Arenys i déu n'hi do les propostes que ha presentat, que de ben segur necessitarà molts anys de mandat per portar-les a terme. Disculpeu-me que ho posi en dubte, sobretot tenint en compte com acostumen a avançar les promeses electorals a Arenys de Mar.
Voldria pensar que tots els candidats i candidates afronten el repte de les eleccions de diumenge per entrar a governar amb il·lusió i moltes ganes de fer coses per a la vila. Que no ho fan per egoisme i ganes de protagonisme. És per això que durant aquests dies he deixat anar alguns noms de persones que mereixen la nostra confiança.
Vull recordar una persona que es retira de la política activa, en Ramon Vinyes. Amb els seus encerts i els seus errors, ha estat una persona compromesa amb la vila, amb un comportament coherent, i fidel als seus principis, amb lleialtat institucional, i amb un valor que no és fàcil de trobar, que ha consensuat, a través del diàleg i el raonament, les decisions preses. No tots els polítics de casa nostra tenen la virtut d'escoltar i renunciar quan fa falta, i això ens hauria de servir a l'hora de dipositar el nostre vot, la nostra confiança al proper alcalde o alcaldessa.
L'expertesa és important, però la il·lusió, la generositat, la sinceritat, el compromís amb el vilatà ho són encara més. Nosaltres els podem ajudar amb el nostre coneixement, però l'actitud ha de ser d'ells i elles, i quan aquesta és negativa, no hi ha expertesa que faci governable una vila com la nostra.
La CUP diu que ara estan en condicions de governar, i ens ho podem o no creure, però farà falta que en tinguin l'oportunitat, sols o junts amb altres formacions que comparteixin la mateixa il·lusió.