dilluns, 6 de maig del 2019

La Junta Electoral Central amb un pam de nas!

Us heu fixat que quan algun tribunal dóna la raó als presos polítics, exiliats o independentistes, surten els constitucionalistes a dir que Espanya és un país democràtic, però quan els hi neguen callen i mutis?
Avui ho hem tornat a veure arran de la sentència contrària al postulat de la Junta Electoral Central, que impedia els nostres polítics exiliats presentar-se a les eleccions europees. Els entesos en lleis diuen que l'actitud de la JEC era un cas flagrant de prevaricació, perquè n'eren conscients i malgrat tot varen decidir prohibir que Puigdemont, Comín i Ponsatí es poguessin presentar a les eleccions, a més havent-hi un cas tan recent com és el del també conseller exiliat Lluís Puig, que es va presentar per senador fa vuit dies.
Arrimadas ha sobreactuat, com fa sempre, per recalcar que mira si són bons els espanyols que deixen que un delinqüent es presenti a representar-nos en una institució europea. Com veiem donen per fet que són culpables d'una cosa que encara no hi ha sentència, malgrat faci més d'un any que estan en presó preventiva. Casado també hi ha dit la seva i ha manifestat que presentarà un recurs al Tribunal Constitucional. Llavors diuen que accepten tots els veredictes. Es deixen el "que els són favorables".
Tot plegat és un desastre i no sé com encara hi ha catalans que no entenguin que en som uns quants que voldríem marxar-ne, però ni ens deixa l'Estat espanyol, ni el govern català que tenim n'és capaç.