dimarts, 14 de febrer del 2017

El joc brut del PP continua manifestant-se

Queda clar que la salut democràtica al nostre país té molt que desitjar. Ho notem cada dia amb les diferents informacions que ens arriben i som conscients que hi ha molts fraus que no sabem ni potser sabrem mai. Una altra cosa, però és que conegudes les accions fraudulentes tinguem marge de maniobra per castigar els infractors i millorar la política al nostre país. Simplement ho sabem, ens queixem, però la vida continua.
Ja fa temps que vàrem acceptar, per força, que a Espanya no existeix la independència dels tres poders, sinó que treballen tots de la mà. S'utilitza el poder judicial per mantenir-se en el poder executiu, i el legislatiu es veu superat pels vetos del president del govern, amb l'excusa que les propostes de l'oposició encareixen els pressupostos.
No només és el PP responsable del mal funcionament de la democràcia, encara que sigui el principal responsable, sinó també els partits polítics que han permès que el PP governi en minoria. Probablement unes terceres eleccions li haurien donat la majoria absoluta i ens estalviaríem aquests tripijocs.
La notícia d'avui, que confirma la corrupció total del PP, és l'indult de fa uns dies a uns quants corruptes del seu partit, preveient que s'aprovi una llei que el limiti, sobretot quan es tracti de  condemnes per corrupció i delictes de violència de gènere. Aquest joc brut del PP no és altra cosa que l'evidència d'un mal ús del poder polític en un país que fa pudor per totes bandes.