dissabte, 21 de gener del 2017

Lluís Llach amenaça amb marxar

El diputat Lluís Llach ha avisat que si no s'aproven els pressupostos se'n va. Estic convençut que no és l'únic diputat que ho pensa, encara que no ho diran ni tampoc ho faran. I encara estic més convençut que hi ha molts ciutadans que n'estan molt farts, alguns d'ells votants de les CUP i que a més de penedir-se'n no ho tornaran a fer mai més.
La posició de les CUP és patètica i absurda i demostra que mai podran ser opció de govern, sinó simplement mosca collonera del govern de torn. No han bloquejat només l'acció de govern, sinó que a més l'han deixat en evidència fins a ratllar el ridícul i fer-nos avergonyir de la seva actuació.
Aquest panorama és vergonyant i difícilment superable. Passi el que passi el dia 28 de gener, decideixin el que decideixin les CUP, el mal ja està fet i l'honorabilitat del govern català ha caigut molt avall.
Em sap greu el paper de les CUP perquè tenen idees defensables i assenyades, i compten amb persones valuoses, però les persones que varen ser escollides com a diputades fan pensar que gaudeixen essent criticades i encara més insultades. És aquest el seu objectiu? Fer-se antipàtiques? Han confós tenir veu al Parlament amb tenir la paella pel mànec i, al meu entendre, han fet un mal ús de la confiança que molts catalans varen dipositar en ells. Trist i patètic!