diumenge, 9 de desembre del 2007

Vent i pau per començar la setmana

Una jornada molt ventosa, que l'ha fet més freda del que deien els termòmetres. Al camp de futbol la pilota anava d'un costat a l'altre, i sovint entrava a porteria. Avui set!
El diari digital parla de les sortides dels bombers; d'alguns desperfectes; alguna claraboia volant; també problemes en carreteres i a l'estació de França. Com no podia ser d'una altra manera, també hi ha hagut problemes a la xarxa ferroviària; sembla com si no se'n puguin acabar de sortir; un problema rere l'altre, però ja se sap, les coses velles si no es mantenen sovint, acaben per fer-se malbé.
Hauran estat dos dies de descans, de família, probablement per preparar aquest parell de setmanes, abans de Nadal, en què s'han de tancar varis temes i posar-ne en marxa uns quants més. Estic convençut que el temps anirà molt de pressa, molt més del que potser voldríem, i és per això que no podem veure'ns sorpresos, i donar motius a qui espera obtenir-los per poder continuar despotricant, sense cap base, només per fer alguna cosa, pensant que això el beneficia.