dilluns, 31 de desembre del 2007

Adéu 2007, Déu vos guard 2008

Avui tothom repassa els esdeveniments de l'any que s'acaba i desitja bons auguris per al nou any. Crec que és un bon exercici i ens ajuda a tots entendre que la vida vola i que si no vigilem en serem fora sense adonar-nos-en.
No faré un repàs del 2007, tot i que ha estat dens i ple de notícies, algunes positives, però d'altres no tant, sinó més aviat em decanto per desitjar que els errors del 2007 no es repeteixin en el nou any, sinó que n'haguem après la lliçó.
També desitjo que les ments recargolades que s'han dedicat durant mesos, i amb especial força els últims dies, a manipular les ments més innocents, a base de mentides i inexactituds, s'adonin que això no porta enlloc, que no fan cap servei als qui diuen servir, i rectifiquin, sense que això suposi cap renúncia a buscar la veritat.
M'he callat situacions, expressions i manifestacions que podien ajudar a rebatre posicionaments en contra, per pura lleialtat a la Institució a qui vaig prometre servir lleialment, i a les persones que en formen part. Una posició que no tothom ha pres, però que deixo a la seva consciència valorar la seva actitud.
Desitjo per aquest any 2008 la implicació del més gran nombre possible d'arenyencs en l'administració pública local, a partir dels òrgans i ens participatius que anirem creant, però també a partir de les comissions i grups de treball que es vagin convocant, a petició del govern i també de la ciutadania.
Desitjo també que els projectes que ens varen empènyer a presentar-nos a les eleccions i que s'han reflectit al Programa d'Actuació del Mandat, i tots aquells altres que resultin dels processos participatius, vegin la llum el més aviat possible, perquè ens animin a continuar endavant, superant els obstacles que de segur trobarem pel camí.
M'agradaria que tot allò que no hem fet bé, ho superem i rectifiquem, per aconseguir sumar esforços, sense que això vulgui dir renunciar als objectius plantejats obertament i defensats en campanya.
Que cadascú es miri el seu interior, valori què ha fet i què ha dit, i amb transparència, honestedat i esperit de servei, treballi per la societat en què participa.
Que tingueu tots i totes un bon any 2008!