divendres, 17 de març del 2023

Aquest 19 de març t'esperem a l'assemblea oberta de la CUP

La gent de la CUP volem conèixer la teva opinió, els teus suggeriments, les teves preocupacions i les teves esperances per construir junts un Arenys que ens il·lusioni i que tingui la força i valentia per afrontar totes les dificultats que el dia a dia ens presenta. Tot això ho volem conèixer i compartir, però no només ara, quan falten dos mesos per a les eleccions i necessitem el teu vot per poder entrar amb força a l'Ajuntament i ser una alternativa seriosa a l'estancament i disbauxa actual, sinó que ho mantindrem en el temps, perquè forma part de la nostra manera de ser. 

És per això que m'han convençut per caminar junts i aconseguir el canvi de govern que necessita la nostra vila. No és un compromís efímer, que s'acaba l'endemà de les eleccions, sinó que té continuïtat mentre assumim tasques de govern. Però també des de l'oposició, si aquest és el destí que el resultat de les eleccions ens depara. 

Volem ser la veu de tots els vilatans i vilatanes que deleguen la seva representativitat a unes persones que han decidit dedicar tot el seu temps per trobar les solucions que la vila necessita, i per fer-la avançar econòmicament, socialment i culturalment, amb uns objectius clars i bàsics de suport a la gent gran, que té dificultats de mobilitat, de relacions, i fins i tot de subsistència, però també als joves, que o bé no tenen feina o aquesta és precària, que tenen dificultats per independitzar-se perquè l'habitatge és prohibitiu i l'administració pública no ofereix pisos socials assequibles a les seves butxaques.

I ens proposem entrar al govern municipal per organitzar internament una institució que s'ha anat degradant, no pas per manca de bons professionals, sinó per una mala direcció i desídia dels responsables polítics. I volem potenciar la participació real i efectiva en tots els àmbits. No només amb un procés de pressupostos participatius que ha esdevingut obsolet, sinó amb la dinamització dels consells sectorials i territorials de participació, amb una incidència més gran en els plens municipals, on els ciutadans rebin resposta a les seves demandes.

I a tot això ens hi heu d'ajudar, i per això aquest diumenge 19 de març us convidem a participar en la nostra assemblea oberta, i a opinar, amb el compromís de traslladar-ho a l'Ajuntament, com a membres del Consistori, per aconseguir que totes les demandes siguin escoltades i es doni resposta, amb resultats més enllà de les paraules, de les promeses buides que s'intensifiquen abans de les eleccions, però que descaradament es queden en un calaix. Tots junts ho podem aconseguir!