dissabte, 9 de febrer del 2019

Una política inversora mal encaminada

Encara que el ministre Ábalos culpi l'accident d'ahir a la línia 4 de Rodalies, a un error humà, reconeix que s'ha deixat d'invertir en Rodalies per dedicar tots els recursos a l'AVE. Aquesta és la típica manera d'actuar dels responsables de l'Estat, siguin del PP o del PSOE, volen lluir amb grans extensions de trens d'alta tecnologia i velocitat, deixant de banda els recorreguts més necessaris i utilitzats per la ciutadania.
Lamentable la mort d'una de les maquinistes dels trens que ahir varen xocar, i els ferits amb més o menys gravetat. El nostre país no es mereix uns dirigents que només busquen el lluïment personal, deixant de banda les necessitats de la ciutadania. És molt trist que tinguem una xarxa de Rodalies tan precària, que provoca tants problemes, de seguretat, puntualitat i confort, fins a ocasionar la mort.
El més trist de tot és que només es reconeix quan passen desgràcies, però l'endemà ningú no se'n recorda més. Vivim confrontacions polítiques on uns culpen els altres de tot el que passa, però ningú no fa res per canviar-ho. 
Estarem uns mesos més girant al voltant del judici als polítics independentistes catalans, però la vida continua, i no veurem cap gest en relació al succés d'ahir, més enllà de buscar qui en té la culpa, però no quins són els remeis a aplicar perquè un fet luctuós com aquest no torni a passar.