dimarts, 7 de novembre del 2017

Dos-cents alcaldes catalans a Brussel·les

Avui dos-cents alcaldes i alcaldesses catalanes han viatjat a Brussel·les a fer costat al president Puigdemont i els quatre consellers que, de moment, s'han estalviat la presó. Es tracta d'un acte simbòlic que serveix per mantenir viva la notícia, a escala internacional, de l'estada del nostre president a la capital europea.
L'estratègia del govern català passava per l'experiència d'uns a la presó i els altres a l'exili? Junqueras va avisar que passarien coses que ens desconcertarien. Junqueras preveia la situació actual?
A casa nostra, al nostre país, continuen passant coses, però no sé si són les més operatives. Es tallen carreteres, però qui en surt perjudicat? Es convoquen vagues generals, però a qui molestem més? Ens hi apuntem per solidaritat i per denunciar la injustícia de retenir en presó preventiva vuit consellers i conselleres i dos dirigents cívics catalans.
També els mestres reben denúncies d'uns pares, de dubtosa imparcialitat, per afegir més llenya al foc. És la tàctica de l'arbre caigut tothom en fa llenya, però equivocant la jugada. Els catalans no ens rendirem tan fàcilment i la barroeria amb què el govern del PP ataca les institucions i els drets catalans actuarà com un bumerang destruint el castell de polítics corruptes.
Avui dos-cents alcaldes a Brussel·les, demà vaga general i dissabte manifestació multitudinària als carrers de Barcelona. El poble continuarà lluitant per dignitat i solidaritat amb els empresonats per la complicitat del PP, PSOE i C's.