dijous, 23 de març del 2017

Un any després el govern justifica la moció de censura

Ha passat un any des que l'actual govern municipal, amb l'ajuda de la CUP, presentava la moció de censura al govern de Junts per Arenys i es feia amb el govern. Hores d'ara encara es viuen picabaralles entre govern i oposició, i tothom ho justifica pel bé de la vila, però els arenyencs encara no hem pogut valorar-ho. La CUP diu que amb el govern actual és més fàcil d'entendre-s'hi.
Estem massa acostumats a que l'alternança de govern s'aprofiti per justificar la no acció pels problemes dels predecessors, sobretot a Arenys que té una gran tradició en l'alternança. Ha passat, doncs un any i el balanç és molt pobre. Per què? Per culpa del govern anterior?
Estic convençut que els arenyencs no volem picabaralles, sinó resultats i no els sabem veure, ni tampoc que la CUP els reclami. Continuem amb la política d'anar fent bullir l'olla. Què s'ha fet durant un any? Intento provocar el govern municipal perquè em tiri en cara tot el que han fet!
Llegeixo que gairebé han comprat les Clarisses, i ens estalviarà una consulta; que gairebé han resolt la variant de Valldegata; que varen aconseguir que Frigorífics Ros no entressin a l'antiga llotja del port, i continua buida; que gairebé posaran en marxa el viver d'empreses; que gairebé desencallen el polígon industrial; que tornaran a atendre els arenyencs en horari de tarda... Continuo?
No diuen res del Mercat Municipal, ni del Pla d'Equipaments, ni del Pla de mobilitat (aquí la CUP els ho reclama), ni... Si us hi fixeu una mica veureu que d'allò que parlen més és d'allò que no faran.
Falten dos anys perquè Arenys torni a canviar de govern, i haurem passat quatre anys més perdent el temps, els diners i les oportunitats de ser alguna cosa més que una vila dormitori que només viu del passat.