dimecres, 8 de març del 2017

Només el Barça pot despistar-nos del cas Palau de la Música

Diuen que el Barça hauria de classificar-se per decantar de les primeres pàgines dels diaris de demà la notícia sobre el judici del cas Palau de la Música. Certament així és com ens movem, per veure què i qui col·lapsa les portades de la premsa, i són moltes les actuacions que s'expliquen sota aquest argument.
Personalment no crec que el Barça sigui capaç de remuntar la golejada d'ara fa quinze dies a París, i sí que podrem veure demà les cròniques de les declaracions de Millet davant del jutge. Un encausat que ha denunciat l'actuació de CDC per finançar-se de manera fraudulenta.
Com sempre he dit, demano que s'investigui a fons aquest i tots els casos, si pot ser amb més agilitat, i que els culpables d'haver obrat malament paguin penyora, però tots! també els del PP i del PSOE. Perquè, tal com em comentava un militant de l'antiga CDC, el PP ha pagat per la seva corrupció molt menys que CDC, perquè el seu rival PSOE fa aigües, i CDC té molts partits en contra i forts, que no li perdonen el seu passat.
Em sembla bé que dirigents del PSC, d'ICV i fins i tot C's, amb alguns matisos, exigeixin transparència i reclamin la veritat, però trobo molt hipòcrita que això vingui del PP, quan encara no ha acceptat totes les seves culpes pels diferents casos de corrupció.
És cert que la política és desagraïda i que persones que han estat al capdamunt del poder han acabat molt avall, però també és molt cert que un percentatge molt alt de la ciutadania viu oprimit, en males condicions i enganyats per aquells que hem escollit perquè ens facin créixer. Hem perdut l'oportunitat que uns partits nous ens ajudessin a enterrar la vella política, ja que en poc temps ens hem adonat que són més del mateix. Caldrà somiar en una altra oportunitat.