dimecres, 2 d’octubre del 2019

El mal infringit a la Justícia

Diuen que probablement el coneixement de la sentència sobre el Procés s'allargui uns quants dies. Sembla ser que no la tenen a punt. M'imagino que deuen estar treballant per trobar la manera de no fer més el ridícul, amb ganes, però, de castigar severament els nostres presos polítics, amb una sentència que no es pugui desmuntar fàcilment, sobretot mirada des d'Europa.
Aquí cadascú busca la manera de sortir-ne el més airosament possible, però està vist que ens trobem en un embolic difícil de desfer sense que algú no prengui mal. El nivell assolit per la Justícia espanyola és tan denigrant que es trigarà molt temps a tornar a confiar en ella. Ara és sortir del mal pas de la manera que es pugui i començar a esborrar la memòria. Al darrere, però hi ha unes persones empresonades prèvia a la sentència, des de fa gairebé dos anys.
Particularment no aconseguiran explicar-me tot el que s'ha fet des del Poder Judicial, sense que hi vegi mala fe i injustícia. A mi m'han perdut i no em recuperaran sigui quina sigui la sentència final al procés. Jo no hi veig la Justícia, sinó la visió subjectiva d'unes persones amb toga.