dijous, 24 de juliol del 2014

Agafar un avió avui no és el mateix que abans

Anava a dir que aquests dies seran dies d'especulacions sobre el to i el contingut de la conversa convocada per dimecres vinent entre els presidents Rajoy i Mas, però també tenim el tema dels avions que desapareixen o els tomben. En la memòria el cas de l'avió desaparegut no fa gaires mesos hi hem d'afegir l'avió atacat des d'Ucraïna, l'altre que es va precipitar sobre la illa de Taiwan i avui llegim que n'ha desaparegut un altre, aquesta vegada quan sobrevola Mali.
Potser ens ho haurem de pensar una mica abans d'agafar l'avió. A mi no m'ha fet mai por, en tot cas mandra, però ara amb totes aquestes experiències recents, potser desitjarem arribar a port el més aviat possible, comptant els minuts que falten.
Espero poder continuar comentant les notícies del dia i el procés sobiranista del nostre país, en aquest blog, sense que cap avió m'ho impedeixi. En tot cas no em frenaré alhora d'agafar-ne un, però sí que hi pensaré més que abans. 
Després penses que cada setmana hi ha una llista de morts a la carretera i no per això deixes de conduir cada dia. Tot plegat ens fa pensar que hem de valorar més la vida i no témer pel que pugui passar, sense que això vulgui dir no prendre precaucions. Fins demà.