dimarts, 10 de maig del 2005

"A tocar ratlla" de maig

Aprofitant l'efecte del paracetamol i havent llegit la publicació municipal de maig "A tocar ratlla", només puc concloure que algú no diu la veritat. I no és just que s'estigui jugant amb nosaltres. No és bo que s'arribi a una situació en què els votants de CIU i PP estiguin convençuts que els altres partits menteixen mentre que els simpatitzants d'aquests creguin el contrari.

Si sóc defensor de la participació ciutadana és en part perquè, malgrat acceptar que la gestió política al nostre país segueixi l'estructura de partits polítics, aquests necessiten tenir al costat uns mecanismes de control i seguiment que evitin arribar a situacions com la present en què, si ho mires fredament, no pots entendre res.

La sensació que tens, una vegada llegides les aportacions dels diferents partits polítics representats a l'Ajuntament, és que es tracta d'un ball de bastons, que perjudica el present i futur del nostre poble. Que no es tracta tant de discutir la diferent manera d'entendre l'evolució d'Arenys com d'agafar protagonisme i culpar de tots els mals al contrincant.

La incapacitat de posar-se d'acord d'aquestes 17 persones que diuen estimar i procurar el bé per Arenys, en temes prou importants pel futur del nostre poble, els incapacita per representar a tots els arenyencs i potser valdria la pena que estudiessin la possibilitat de deixar la cadira que amb tant d'orgull defensen, oblidant però que hi són en qualitat de servidors de tota la població.

Sé que la meva posició "emprenya" a tothom per igual però potser seria hora que algú donés un cop de puny a la taula i demostrés a la resta que ja n'hi ha prou de tanta comèdia i que no podem continuar jugant al gat i a la rata. No podem estar dos anys més en aquesta situació, i des d'aquí faig un crit a la responsabilitat als meus representants polítics.