dimecres, 4 d’abril del 2007

Recuperar la confiança

Les persones que hem fet el pas de presentar-nos a les eleccions, tenim el deure de treballar amb fermesa per recuperar la confiança de la ciutadania, l’única solució per començar a caminar junts i implicar a tothom en la vida pública, la vida en societat.

Hem parlat molt de la crispació política, i també de la desconfiança que ens mereixen segons quines actituds, i que de retruc les generalitzem. Això no és bo, ni per a les persones que honestament s’apunten a servir la comunitat, ni per a la pròpia societat.
He agafat el compromís de treballar per fer transparent la gestió pública, que sigui oberta i participada, i que no deixi ningú a l’estacada. L’objectiu és demostrar que es pot canviar la manera de fer política, amb més diàleg, més proximitat, i més eficàcia i eficiència; que arrossegar la maquinària de l’administració pública no és impossible, i que es fa menys feixuga si tothom hi col·labora; que les persones necessiten implicar-se al treball que és de tothom, perquè beneficia o perjudica a tothom; que cal esperit nou i il·lusió, per fer aflorar les capacitats que tots tenim per liderar un projecte polític, un projecte de vila.
El dia 27 de maig sortiran elegits 17 regidors i regidores a Arenys de Mar. Aquestes disset persones, amb la col·laboració de tots, hauran de fer possible que la nostra vila es desperti d’una hivernació de quaranta-vuit mesos. Ningú hi serà sobrer, ens caldrà moltes mans per aconseguir situar Arenys al mapa, amb nous reptes i amb noves cares.