dimarts, 24 d’abril del 2007

Ara és l'hora de demanar-ho tot

Amigues i amics arenyencs, ara és l’hora que demaneu a l’equip de govern, que està a punt de plegar, tot allò que se us ha negat o ignorat. Ara el govern de CIU+PP diu SÍ a totes les demandes de la societat civil. Ara teniu la garantia que, per aconseguir els vots, us faran tot allò que els demaneu, sobretot si ho feu públic i amb manifestació.

L'actual govern municipal entrarà al Guinness, per haver assolit un rècord: realitzar en dos mesos tot allò que havia de fer durant quatre anys. Els veureu lliurant flors als intèrprets; inaugurant projectes que es varen coure durant el mandat anterior, ara fa més de quatre anys; dissimulant les tibantors d’aquests quatre anys, amb el somriure a la boca, i sobretot, tal com us deia, acceptant totes les propostes i demandes que se’ls fa, perquè el NO està prohibit en precampanya.
Recordeu però, que necessitem un govern receptiu i amb possibilitats de participar, durant tot el seu mandat. No és bo haver d’esperar quatre anys per aconseguir un reguitzell de coses. M’agradaria saber què se n’ha fet del projecte participatiu del Xifré; què hi ha de l’estudi subvencionat per la Diputació, sobre el panorama cultural; i també per què les llicències d’obres han trigat, durant aquest mandat, més d’un any; què ha passat amb els pressupostos participatius que defensava la regidora del PP; què passa amb l’ordenança sobre bustiades, o la de les antenes parabòliques i els aparells d’aire condicionat a les façanes, i més promeses no complertes que tots vosaltres podríeu afegir.
No és positiu haver d’esperar quatre anys més perquè ens facin la feina els darrers dos mesos. Ha de ser des del primer dia, i això no ens ho pot garantir la mateixa gent que ha paralitzat l’activitat política i administrativa de la nostra població. No ho podem esperar d’unes persones que s’han manifestat incapaces d’aconseguir tot allò que ens varen prometre, i han donat mostres de cansament i dependència absoluta del seu líder. Volem un altra manera de treballar, i aquesta la podem aconseguir, per un bé per Arenys.