dissabte, 7 d’abril del 2007

Ramon Vinyes, el nou alcalde d'Arenys

Arenys necessita un canvi de govern, i tothom n’és conscient. Miquel Rubirola ha estat incapaç de liderar un govern dinàmic, eficient i amable, i es presenta amb els mateixos protagonistes, que estan cansats, no pas de treballar, sinó de no ser capaços de governar, amb idees i continguts.

Arenys no pot continuar quatre anys més, i el fet que Rubirola presenti les mateixes persones, és un símbol evident de tirar la tovallola i rendir-se a l’evidència. Una evidència que col·loca a Ramon Vinyes com el futur alcalde d’Arenys, amb el suport de tota l’esquerra progressista.
Vinyes aporta experiència de vuit anys governant a Arenys, i molts més anys treballant a l’administració local. La meva experiència de més de vint anys a l’administració local, també la poso a disposició de Ramon Vinyes, del PSC, i d’Arenys, per fer real aquest canvi que gairebé tothom reclama.
El diàleg, l’organització, la dedicació, l’eficiència, l’esforç... són alguns dels components que en Ramon Vinyes i el seu equip aportarem a l’Ajuntament. Allà farem pinya amb els altres electes de les llistes progressistes, per fer d’Arenys la vila que es mereix tota la població. Pensarem en les persones, començant per les menys afavorides, i organitzarem la vila, amb més serveis i més propers a les persones, que són l’objectiu del nostre programa.
Arenys es mereix el canvi, i el canvi vindrà de la mà de Ramon Vinyes!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xavier, gràcies per l'article. De totes maneres, i tot i que estic una mica "out" pel que fa a la política municipal, crec que si les dues noves llistes entren a l'ajuntament, serà impossible que arribi a 9 escons (sobr 17) tant la suma CiU+PP com el Tripartit.

Salutacions!