dimarts, 17 d’abril del 2007

Ja hi torna a ser

Segur que ho heu notat, però probablement no en coneixíeu la causa. A mi m’ha passat. No sabia ben bé què era, però em faltava aquella flama que et fa veure la vida amb relleu i color; que no tot és gris ni pla; que hi ha una explicació per a cada cosa, i fins i tot si no hi és, s’inventa.
Avui he obert els ulls i m’he adonat del per què Arenys no lluïa com sempre. Avui ho he descobert llegint arenyautes: “la llegenda del Drac i d’en Soler de Vilardell”. Sabeu de qui parlo, oi? D’en Ramon Verdaguer, en Serrallonga per als internautes.
Avui ha aparegut després d’una bona colla de dies que no en sabia res. El polifacètic arenyenc, a qui no podrem fer fill predilecte de la vila, se’n va a Sant Celoni a explicar la llegenda, la diada de Sant Jordi. Desitjo, però, que els arenyencs el puguem escoltar, a la nostra biblioteca, al Calisay, o al mig de la plaça. Ben retrobat Ramon!

1 comentari:

serrallonga ha dit...

Estimat Xavier:
He llegit, amb sorpresa, el teu comentari i no cal que et digui que m'ha plagut tot i que el considero totalment immerescut, encara que se que les paraules les guia l'amistat que reciprocament ens professem. Molt agraït i reitero la bona tasca que, amb seny, fas des del teu mirador de la nostra petita pàtria i de turons enllà.
Una abraçada.
Ramon