dissabte, 4 d’octubre del 2014

Si els únics arguments en contra són jurídics, anem bé

920 dels 947 municipis de Catalunya estan equivocats i no tenen dret a aspirar a poder votar perquè la Constitució no ho permet. Aquest és el gran argument per fer callar el poble i... la Sánchez-Camacho i el Rivera s'hi apunten. Es tracta de no permetre saber què volem. Aquest és el model de democràcia que ens brinda el país, i molts no hi estem d'acord.
L'acte d'aquest matí al Palau de la Generalitat ha estat una pallassada sense cap valor ni futur. Ja poden anar demanant que els 12 jutges del Tribunal ho tenen molt clar. Ells decideixen per nosaltres. Ells són els jutges imparcials que diuen el que és bo i el que no per a Espanya i per a tots els espanyols. Aquest és el nostre model de democràcia. La participació només cada quatre anys. Després... a callar i veure com els errors dels polítics els paguem nosaltres, com el Castor, oi?
És per això que volem votar, per dir si volem continuar com ara o ho canviem. Si la Constitució no ho permet, que la canviïn, però nosaltres hem de poder votar. Si els únics arguments en contra són jurídics, anem bé, perquè ho podem canviar. Si són polítics...