dijous, 9 d’octubre del 2014

Indignat per l'actuació i declaracions d'alguns dirigents polítics

Perdoneu-me, però estic indignat! llegir els diaris avui és un escàndol i em remou l'estómac només de pensar que estem governats per uns corruptes, menyspreables i abominables. Les declaracions que fan alguns polítics de Madrid són de jutjat de guàrdia, però no d'Espanya, perquè ja sabem que el poder judicial està prostituït. 
És una vergonya haver de suportar tanta injustícia, observar quin nivell tan baix, humanament parlant, de molts dels polítics, com per exemple el conseller de sanitat de Madrid. No pot ser que tot això que ens passa sigui real, i que hi hagi persones humanes capaces de donar-los suport i defensar-los de les nostres acusacions.
Ja no ens molesta que ens insultin, que ens diguin nazis, que expedientin un jutge català que a les seves hores lliures ha redactat una proposta de constitució catalana... i això que permeten que un jutge del PP sigui el president del Tribunal Constitucional, que no ens deixin votar perquè en la seva democràcia no es pot votar sempre ni tothom...
El més indignant de tot és que hi ha una classe dirigent, que no és només de dretes, que es protegeix entre ells des de fa més de 30 anys, per continuar com passava amb la dictadura, vivint a costa de la majoria de la població, que som uns imbècils que a sobre els votem.
Què més podrem aguantar? no tenim cap garantia que un Estat català estigui dirigit per gent competent i justa, però el que sí sabem és que Espanya és la demostració palpable d'un Estat corromput, sense justícia ni cap garantia democràtica. Tenim una classe dirigent que viu a costa nostra i ens obliga a arrossegar-nos per terra, sense cap possibilitat d'aixecar el cap, a no ser que donem un cop de puny a la taula i els ho deixem clar. Ens falta unió per afrontar tanta perversitat.