dissabte, 25 d’octubre del 2014

Aquest nou de novembre que no arriba mai

Quan les imputacions són per a gent nostra es diuen mentides, però quan els imputats són els altres, és que són molt corruptes. Escoltant les declaracions dels populars Pujalte i Cospedal et fa vergonya pensar que hi pugui haver polítics tan hipòcrites. Al cap dels anys, però, hauríem d'estar vacunats i no ens hauria de venir tant de nou. Si més no que quedi dit.
Duran deia que si Rajoy impedeix el nou 9N s'equivocarà, perquè hi haurà més gent que es mobilitzarà. Coincideixo amb ell, perquè estic convençut que una bona part dels catalans es mourà fins aconseguir els objectius fixats, i votar el 9N n'és un d'ells. Ja vaig dir un dia que el president espanyol s'equivoca des del primer dia, perquè negar sense arguments que puguem expressar què volem els catalans és la millor manera de motivar-nos i guanyar adeptes a la independència. Amb un comportament diferent, a Catalunya no hi hauria tants independentistes. 
Ahir quan escrivia el post parlava del possible recurs del govern espanyol al nou 9N, la darrera setmana, però queden quinze dies. Se m'està fent molt llarg. Fa mesos que parlem del 9N i no hi acabem d'arribar mai!
La solució passa per pensar en la castanyada, que no farà fred, i a veure si d'aquesta manera ens presentem al 9N sense adonar-nos-en. Segur que Rajoy i companyia no ens ho posaran fàcil, amb l'ajuda inestimable darrerament d'ICV que ens sorprèn cada dia. Ara sí, ara no, mantenint-nos intrigats, una actitud que de ben segur els passarà factura. Ho han fet estant en el govern i ho fan des de l'oposició.